Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Ano je to fajn byznys, ve kterém chudnou hlavně země - dnes jsem slyšel ekonoma Tlustého, že lítala sem tam prázdná letadla (on to někdo zaplatí), v našem městečku zase neustále jezdila sem tam místní doprava často řidiči vezli nikoho, někdy jednoho dva lidi. Říkal jsem si: To je ČR tak bohatá země, že tady můžou jezdit sem tam prázdné autobusy celý rok? Ano, bohatá, leč zadlužená, vyhazující peníz oknem.

1 0
možnosti
AA

Kdokoliv se úmyslně nakazí jakoukoliv chorobou,nemocí,úrazem si může za svoji smrt sám.

1 0
možnosti
Foto

Takže hulím jak tovární komín a vím, že kouření škodí zdraví, když jím nezdravě a uženu si rakovinu můžu si také za smrt sám.

1 0
možnosti
Foto

V mediích a zejména v mediích, která ovládá Babiš a kam patří blog idnes je povolené jedno názorové spektrum co s týká covidu a očkování. Pokud má někdo odlišný názor, okamžitě se hledá důvod, jak jej zablokovat a znemožnit publikování jiných názorů, než názoru, který je oficiálně přijatelný. Potkalo to i mě . Byly postupně vytaženy mé příspěvky i týden staré a jednalo se o veřejně přístupné příspěvky imunologů,, Ministerstva zdravotnictví, Deklaraci lékařů. Označil jsem vždy pramen Tedy ne o mé názory. byly postupně označeny Spam, Fake, reklama a byl jsem zblokován od 4. prosince do 4 ledna. Je zajímavé, že za mé názory týkající se covidu, jsem „ ohnivými diskutéry“ označován za hovado, gaunera a podobně. Nevím, že by někdo tyto příspěvky blokoval. Podle mého byla zablokovaná i zmíněná paní.

1 1
možnosti
JD

J14a42n 12D49o31u94š91e10k

18. 1. 2022 10:51

Tak třeba této diskusi se oháníte databází která nemůže poskytnout směrodatné údaje a uvodíte ji slovy jako alarmující statistika. To se pak nemůžete divit pane Kindle. Jistě, citujete EU, ale pokud ani ta nezmíní podstatu této databáze, tak tu něco hodně smrdí.

4 0
možnosti
Foto

Takže pokud dobře vás chápu jediná pravda je ta, která do nás cpou každý den. Pokud má někdo jiný názor a ať je to kolem 1 000 lékařů, imunologů, a i vynálezce této vakcíny, tak mají na svědomí všechny zemřelí s covidem To je zajímavé. Evropská unie přináší alarmující statistiky: k 31. červenci 2021 evidovala databáze Eudra Vigilance 20.525 úmrtí a 1.960.607 případů zdravotní újmy.

0 1
možnosti
Foto

49 000 tisíc lékařů u nás se nechá naočkovat... 1000 je proti a řve po shodě .... trochu divné, nemyslíte ?

4 1
možnosti
ZH

No nevím, dost spekulujete. Dovolím si tedy také zaspekulovat.

Syn nadává docela zajímavé směsici lidí. Skutečnost, že se v seznamu objevilo jméno Flégr, ukazuje, že syn má ve věci docela velký guláš. Zjevně má na Flégra pifku a považuju za možné, že syn mohl být nejprve proti očkování. Proč jinak by mohl Flégra nesnášet? A po smrti matky patrně zcela otočil a Flégr už mu nějak v seznamu nenáviděných zůstal...

Třeba je to jinak, ale Flégr do toho seznamu v žádném případě nepatří, tedy zjevně je tu nějaký další skrytý problém.

2 0
možnosti
FD

Horká byla sama manipulátorkou!

1 0
možnosti
Foto

Naivně jsem si v létě myslel, že už touhle dobou bude podstatně líp... Bohužel, hlupáci jsou stále hlupáci, nová vláda má očividně své vlastní kšefty s testy a přesto sliby neplní... (jako volič jsem nakrknutej) , naštěstí už covid nejde do úplně panensky nepřipravené populace. I tak festival zmařených životů ať již doslovně, či zbytečně ekonomicky pokračuje. Jdeme zkrátka svou [>-] cestou...

4 0
možnosti
RK

A proto vysoutěžila testy pro školy za 14 korun.;-)

0 0
možnosti
MJ

Opravdu si myslíte, že smrtí té paní se mohlo ukázat, která z těch dvou blogerek měla pravdu? O příčinách a okolnostech této smrti, stejně tak o způsobu nakažení zesnulé podle mého nikdo z nás nevíme nic. Známe jen vyjádření syna diktované bolestí ze ztráty velmi blízkého člověka... Uchovejme si raději v srdci skvělou zpěvačku, ctěme její památku a nezneužívejme její smrt k podpoře vlastních myšlenkových konstrukcí!

7 0
možnosti
PK

V zásadě s vámi souhlasím.

Nemám problém s tím co píšete. Jen dodávám, že jsem přesvědčený o tom, že lež a demagogie může vést, k až takovým extrémům. A ano, skutečně si myslím, že právě tento případ jasně ukázal, která z těchto blogerek měla pravdu. A to i přesto, že paní Horká nakonec nemusela zemřít na Covid.

4 0
možnosti
ND

Pane, v životě stojíme před mnoha rozhodnutími, jsme svéprávní a rozhodujeme se podle svého přesvědčení, které je jistě ovlivnitelné, ale je jen na nás, čemu chceme uvěřit. Naše rozhodnutí jsou dobrá i špatná, ale jen a jen naše.

Jedna pravda už tu byla, teď máme na výběr, nechceme, aby nám někdo řídil životy jen tou jednou pravdou, chceme svoje rozhodnutí konfrontovat s různými informacemi.

Psal byste stejně, kdyby psal čísi synek, že jeho maminku zabili doktoři a vláda, kdyby zemřela na komplikace po očkování?

Mohla bych najít více příkladů, kterými se člověk nechá ovlivňovat, ale znovu opakuji, je to na nás a jen a jen na nás čemu chceme věřit, jakým informacím podléháme...

14 1
možnosti
PK

Podívejte Naďo. Sám jsem se s lékaři potrápil až příliš. Dodnes jim dávám za vinu úmrtí rodičů. A že je to už pár let.

Ale článek nebyl primárně o tom, zda za to může Karel, nebo Michal.

Příspěvek měl jen poukázat na to, že pokud něco píši a schovávám to za vyjádření odborníků, měl bych dodat odkazy. Už třeba proto, že kdo chce, podívá se na ně.

A nechť se sám rozhodne. Tvrdím jen, že manipulace je nebezpečná. A upřímně. Ač jsem sám dost zásadním odpůrcem jakékoli cenzury, tak zde jsem rád, že paní B už tento blog denně neplní svou lží.

Opakuji. Naprosto minimálně své teze doplnila o odkazy. A to mi opravdu vadí, pokud tyto teze vkládá do úst odborníkům.

3 1
možnosti
Foto

Zemřela opravdu na covid ????

1 1
možnosti
PK

Na komplikace způsobené covidem. Nevidím v to rozdíl, protože bez covidu by ta situace nenastala.

6 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 883x
Jen se chci občas nesouvisle vyjádřit a popustit veřejně uzdu svým názorům. Často nekorektní, ale ne nutně neslušný.

Seznam rubrik