Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma :-)R^

0 0
možnosti
HV

Propána, co to je za blebajz ten anglicismus “mějte příjemný den” (mějte hezký den,...)? My nemáme v naší mluvě normální přání “přeji vám hezký den”?

0 0
možnosti
PK

A není to jedno? Zásadní je, že to narozdíl od jiných, myslím upřímně. :-)

Děkuji za přečtení a přeji vám krásný den.

0 0
možnosti
MB

Na naší republice je sympatické - Nikdo si nemusí zoufat! Vlezl jsi do KSČ a hned byla revoluce? Nic se neděje, dá se pokračovat. Máš rád Kreml a vítáš rád? Tíhneš k motorismu, zvířeně a hřbitovům, chceš si zavýt s vlky? Taky spatřuješ ohrožení světového míru,v prostém přesunu náklaďáku NATO - po české silnici? Nespoř, je inflace. Investuj - 100.000 Kč do sebe. Na naší kandidátce. Již Husité měli společnou káď v Táboře. V našem táboře žádný tunel nikdy nebyl. Pro pomatence hesla super. - Věří tomu pouze deb.. :-) ...

4 0
možnosti
PZ

Pan Kobza bude hlavně zoufalý, protože ve chvíli kdy ho po kandidatuře přijali do KSČ tak se režim zhroutil,a tak se z něho stal vlastnec a demokrat a nyní opět vsadil na špatnou značku. jeho voliči by si měli dát pozor pokud cokoli prorokuje, tak to bude určitě hodně mimo, neb ani v osobním životě mu to nevychází

7 0
možnosti
Foto

Znal jsem kolegu z práce, který vstoupil do KSČ 1.11.1989. Mladý a nadějný. Pak se cpal do Občanského fóra s tím, že on to tak úplně nemyslel a že mu jde o obecné blaho.

Nakonec tento poctivec odjel páchat praxi do Rakouska.

1 0
možnosti
Foto

Kobza dělá kašpárka Kašparovi Okamurovi. A dělá ho rád.

6 1
možnosti
Foto

Pan Kobza zde naštěstí již nepublikuje, dostával docela silnou čočku.

Osobně bych provedl nějaký průzkum a položil bych všem členům parlamentu třeba 10 otázek z historie, matematiky, logiky atd. a poté provedl hodnocení. Ne přímo osobní, máme GDPR, ale sumárně za celou stranu.

Myslím, že by výsledky zajímaly celou populaci.

P.S. Zmíněného pana Kobzu bych ale otestoval přímo jmenovitě. Mám rád horrory.

10 0
možnosti
PK

Ta představa je zajímavá. Trochu jsem si projel jeho složku z práce ve sněmovně a je zcela evidentní, že ač je členem mnoha výborů a podvýborů, nijak zvlášť se neangažuje a hlavně takřka nemluví. Což je asi dobře.

6 0
možnosti
LH

"jehož názory, zejména v době Covidové, byly taktéž výživné" - a to je všechno, co k jeho názorům, které ani neuvádíte dokážete sdělit? Tolik odstavců a tak málo obsahu. Jediné sdělení zní "oni jsou populisti".

4 1
možnosti
PK

No jo, vážený pane. Nemám vůbec chuť, pana doktora vyhledávat na jiných médiích.

Zasmál jsem se dost na to, abych si to musel připomínat.

Myslíte si snad, že si vedu tajné složky abych na tyhle lidi vytáhl "kompro"? Jen jsem napsal názor. Od toho blog je. Pokud s tím máte problém, požádejte redakci iDnes o smazání. Pokud je v mém příspěvku něco špatně, jistě vám rádi vyhoví.

Podotknu jen, že narozdíl od těch dvou, mnou jmenovaných pánů, nemám důvod samovolně něco mazat. Za své názory se nestydím, i když i ty se samozřejmě mohou vyvíjet.

Dodám snad jen, že v KSČ jsem nikdy nebyl. A kdyby ano, jsem si naprosto jistý, že bych nikdy nekandidoval za stranu, která má v názvu slova Svoboda a Demokracie.

Děkuji vám za komentář i přečtení toho mála obsahu a přeji vám příjemný den.

4 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

6 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 883x
Jen se chci občas nesouvisle vyjádřit a popustit veřejně uzdu svým názorům. Často nekorektní, ale ne nutně neslušný.

Seznam rubrik