Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všem děkuji za slušné reakce. Včera jsem neměl sílu popsat, který z oněch řečníků mě vyprovokoval k napsání blogu a kritice. Neměl jsem chuť to dohledávat.

Oním řečníkem byl jakýsi pan Jindřich Rajchl. Z toho mi bylo opravdu velmi nepříjemně.

Prosím vás tedy o jistý nadhled k tomu, co jsem napsal. Jde o mé subjektivní pocity.

1 0
možnosti

Máte pravdu, že na akcích Milionu Chvilek bylo cítit zlo i nenávist. Tady to byla ale jiná káva - lidé byli přátelští, nepískali, nenadávali a vzájemně si pomáhali, ačkoliv byli příznivci různých politických stran a pouze tleskali, nebo občas provolávali demisi, demisi .....

;-)

0 1
možnosti

Ono to není složité.

Stačí napsat, že 20 let praktikování Energiewende, které obsahovalo postupné vypínání stabilních zdrojů elektřiny a jejich nahrazování zdroji nestabilními, které vyžadovaly zálohování plynovými elektrárnami (aby Německo nezůstalo bez proudu, když nefouká a nesvítí) vytvořilo závislost na ruském plynu, které Putin zneužívá.

A že překlopení uvedeného nesmyslu do New Green Dealu přivedlo do podobných problémů celou EU (vč. nás pochopitelně).

No a jste okamžitě kolaborant, Putinův agent, fašista, nenávistník a kdo ví co ještě.

Pokud chcete být za láskyplného vlastence, musíte na to jít opačně.

Začít je třeba prohlášením, že za vše může Babiš a Putin.

Prohlásit, že když budeme platit šílené ceny za energie a následně vlastně za vše - až se i v ostatních komoditách ty ceny energií projeví, že to obratem ukončí válku na Ukrajině.

8 3
možnosti

Souhlasím, všeho moc škodí.

Rekordní ceny energií, rekordní inflace.

Já si nemyslím, že šlo o nenávist, ale o zlost.

A oprávněnou.

5 4
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

3 0
možnosti
Foto

Karma... jako Chvilkař se za nás nestydím, za některé řečníky dnes mi stydno bylo. O to větší chandra na mě padá, protože jim nahráváme spoustou věcí na smeč....

6 0
možnosti
Foto

Největší PíÁr jim dělají sdělovací prostředky a ,,nezávislí" komentátoři;-)

5 0
možnosti
Foto

Ano, všeho moc škodí. Např. i až naivní představa, že plácnutí do vody rozčeří hladinu. Nějaká ta kola na ní se se sice objeví, výšku hladiny to však neovlivní;-)

1 0
možnosti

No já nevím, pustil jsem si video na Novinkách, abych měl představu, kdo tam vystupuje a co říkají - a žádný fašismus jsem tam neviděl, ani řeči o Rusku neslyšel, OK poslouchal jsem to jen asi hodinu a mezitím odcházel a vykoupal se. Ale šafrovský sojčí křik mi připadá přehnaný - naopak se mluvilo slušně, byly tam výzvy k vyhnutí se násilí, vypuštění mírové holubice apod legrace. Jediné tvrdší slovo, které jsem slyšel bylo "hňup" od Ševčíka na adresu Fialy.- Jak vidno, kolik účastníků, tolik vjemů.......Na Václaváku jsem byl v listopadu 89 a dobře si to pamatuju. Jen tak připomenu, že tam řečníci slibovali, že rychle nyní dosáhneme západní životní úrovně a marka bude za 5 korun. Havel tuším mluvil o socialismu a tehdy ještě nechtěl nic restituovat. Tyhle demošky valný historický význam nemají, je to jen informace o tom, že se určité množství lidí sejde a něco křičí. Mimo Volného jsem si nevšiml nějaké výrazné osobnosti. Vzpomíná se na ně spíše jako na kuriozity: například "Dejte nám zbraně, my půjdeme na ně." - nedali a na ně nešli...""Dejte nám chleba!" (1.republika), Gottwald: Právě jsem se vrátil z Hradu" a konečně cinkání klíči...

5 1
možnosti
Foto

A zapamatoval jste si i slova Škvoreckého? O tom, že až odezní kolektivní orgazmus, tak teprve pak ... ;-)

0 0
možnosti

Když se v roce 1986 natočilo - "Panoptikum Města pražského!? Tak to bylo dobré a zábavné. Dnešní II díl? Herci hna pódiu, diváci, sledovanost ? Šílené ... :-)

6 0
možnosti

Co před rokem? U MICHPRDu?

2 1
možnosti

Co také čekat od řečníků z dělnické strany a podobných uskupení.R^

3 1
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 883x
Jen se chci občas nesouvisle vyjádřit a popustit veřejně uzdu svým názorům. Často nekorektní, ale ne nutně neslušný.

Seznam rubrik