Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Ano demokracie už je taková, počítá se svobodným člověkem a jeho svobodným názorem. Bohužel se občas objeví diktátor s velkou mediální podporou a dokáže zmanipulovat dost lidí ve fanatiky tak, aby mohl vyhrožovat okolí. Manipulovatelnost lidí je dána nízkým vzděláním, omezeným přístupem k informacím, zamezení pohybu a masivní propagandou. A ještě je tu jeden aspekt, bída, nejlépe bezvýchodná bída, pak stačí onačit někoho, kdo za to může a sebe za mesiáše, toho, kdo vyvede každého z bídy.

Takový "mesiáš" vždy přivede věřící do bídy ještě větší, což je tomu vůdci úplně ukradené, jemu jde jen a jen o moc, nechává se jí opájet a je na ní závislý.

Putin je šílený a posedlý mocí, má za sebou zbídačený zmanipulovaný národ a nepochybně půjde až na hranu toho co mu dovolíme, když se mu nepostavíme zabere Evropu celou.

Nestačí jen vyhnat Putina z Ukrajiny, musí být zničen jeho kult. To se nakonec stane, jen by bylo vhodné nemít u toho III. světovou válku. Pak už bude na Rusku a jeho lidech, zda budou hledat nového vůdce nebo zvolí demokracii. Někdo si prostě musí spálit ruku několikrát, aby přišel na to, že tudy cesta nevede.

Ruské trolení nabralo na obrátkách a není třeba bláboly, klamné konstrukce a lži vyvracet.

5 0
možnosti

Možná, že by Vám mohlo být daleko hůře, pokud byste toho diktátora vskutku pochopil. Zjevně netušíte, že Rusko už nemá kam ustupovat. Pokud byste toho Putina skutečně slýchal, nikoli zprostředkovaně, ale na vlastní uši, a vnímal. o čem skutečně mluví, asi by Vás dnes dost mrazilo v zádech. Ale jinak si tu malujte své fantazie opsané z médií jako drtivá většina zdejších "politologů". A nezapomeňte z těch, kteří ti vidí trochu jinak dělat blbce.

0 3
možnosti
PK

Vůbec jste nepochopil můj příspěvek. Ono totiž jedna věc je dělat z někoho blbce a druhá je mít obavy, co by podobný blbec dokázal udělat s vaším životem, kdyby měl tu moc.

Pohleďte do naší historie.

A co Putin říká v zákulisí? Lepší nevědět. Onen projev mi bohatě stačil k tomu abych pochopil, jak moc pohrdá všemi, kdo není Rus. Proč mi to připomíná Hitlera?

5 0
možnosti
JV

Horší je že zde má tolik příznivců KSČM, SPD, Trikolora, Hrad a podobné spolky.

4 0
možnosti
PK

Což o to. Já mám strach spíše z takových těch "převlékačů" kabátů. Ti totiž teprve dokáží zúčtovat s těmi, kteří si pamatují jejich předchozí názory.

Ale KSČM i Trikolora jsou nyní bezvýznamné strany.

U SPD mě právě třeba straší to, co jsem psal. Obrovské překvapení pro mě bylo včera, kdy jsem viděl jak zde,na blogu iDnes přítomný poslanec této strany Kobza, bývalý člen KSČ, odsuzuje v TV Putina, za jeho agresi vůči Ukrajině. Dohledejte si zde na blogu, jeho názory.

Jak byste podobného člověka interpretoval s vědomím, že tvoří zákony této země?

1 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 883x
Jen se chci občas nesouvisle vyjádřit a popustit veřejně uzdu svým názorům. Často nekorektní, ale ne nutně neslušný.

Seznam rubrik