Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Diky za postoj. Jen: kde se porad bere to tvrzeni,ze odpurci veri v nejake cipy,magnetismus atp.? Nikdy jsem to ani zde ani jinde od neockovanych neslysela. Myslim,ze je to jen snaha o zesmesneni. Nebo vam to nejaky odpurce ockovani nekdy tvrdil?

Ju,pan Cilich je klidas vsech klidasu,ma i muj obdiv.:-)

5 0
možnosti
VV

Tak nam prosim mila pani povezte v co vy verite? Ve Vaclava Bezrousku?

1 0
možnosti
PC

KarmaR^ Lidí s takovým postojem si velmi vážím. Bohužel, je jich menšina.

4 0
možnosti
Foto

I28v74o 40C12i54l42i37c26h

12. 11. 2021 19:35

Souhlasím a karmuji R^ A k tomu navíc i děkuji :-)

4 0
možnosti
VB

Švýcarští odborníci upozorňují na to, že mj. hrozí riziko "rezistence" jako u antibiotik, pokud se "užívání" přežene - virus u očkovaných může vytvářet nové mutace, takže neočkovaní toto riziko vlastně napomáhají vyrovnávat (nedávno o tom u nás veřejně mluvili i nynější někteří tvrdí zastánci očkování). Můžeme se dožít absurdity, kdy pro neočkované budou nejvíce rizikoví ti očkovaní.

1 0
možnosti
VB

Dnešní článek na Idnes.cz: z čísel SZÚ: očkovaní se nakazili 15krát více než ti neočkovaní uzdravení. Podle mě je ale nadhodnocené číslo nakažených po uzdravení, protože to neodpovídá zahr. statistikám, kde je nákaza po uzdravení z nemoci "extrémně nízká" (ostatně i redakční článek konstatuje, že celkově ti nakažení po uzdravení činí jen asi 0,5 %).

0 1
možnosti
PK

Článek jsem četl a bohužel pro vás konstatuji, že vaše nedávná vyjádření ohledně vědecky ověřené, nulové reinfekci se nezakládají na pravdě.

A pokud jste onen článek četla celý, tak je tam i celkem jasně napsáno, že imunita po nákaze vyprchá stejně, jako imunita po vakcíně. A teď, co s tím, že?

1 0
možnosti
JF

Já bych se na to podíval očima národního zdraví, tak jak se na to ostatně dívají odpůrci i zastánci očkování. Všem jde přeci o zdraví těch druhých, a tím i své ;-),takže národní zdraví je to kdy je kolektivní imunita. Nejdřív dobrovolníci-pokusní králíci, pak povinně důchodci (velké riziko těžkého průběhu a tím nákladů na zdravotní pokladnu), pak dobrovolníci, pak lehký nátlak, pak ostrá prosba ;-) a pak losovačka ;-D, k doočkování kolektivní imunity .. jestli je to těch 70:30 a nechat zdravé jádro lidu :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 883x
Jen se chci občas nesouvisle vyjádřit a popustit veřejně uzdu svým názorům. Často nekorektní, ale ne nutně neslušný.

Seznam rubrik