Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem si tedy téměř jistý, že někdo dostal vás. Gates to tedy asi nebude, škoda, že jste nepídil po dalších světových manipulátorech. Takhle si můžu klidně myslet, že na vás maká báťuška Putin.

0 1
možnosti

Uvěřit tomu, že by někdo chtěl rozprašovat viry na Brno kroužením v 10km výšce, to už chce pořádný deficit inteligence. Virus je tak malý a lehký, že by nepadal k zemi jako kámen. Než by se dostal dolů na zem, trvalo by to dlouhé hodiny, možná i dny. Mezi tím by prošel mnoha vrstvami vzdušného proudění v atmosféře, které by ho zanesly stovky km od Brna. A to proudění mívá v různých vrstvách i různý směr, což se využívá pro řízení směru letu horkovzdušných balonů. Ještě by se to zkombinovalo se vzestupnými proudy, které jsou schopny vynést do výše i několik set kg vážící větroň. Navíc v tak velké výšce je několikanásobně silnější UV záření než na zemském povrchu a to dokáže v krátké době viry zahubit!

0 1
možnosti

J24o58s34e11f 50N89i39k61l

6. 3. 2021 10:09

R^dobré sci-fi, beru ale za pravdivé, že virus byl stvořen a úmyslně rozšířen po planetě...

0 1
možnosti
Foto

Spíše bych věřil, že záměrně byl stvořen pan Volný, ovšem bez znalosti důsledků - tedy nedošlo k preventivním výchovným opatřením.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS